2 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΑΔΑ

"Όπως μας μεταφέρουν..."     Έτσι ξεκινάει ένα άρθρο η έγκριτη εφημερίδα ΑΥΓΗ κάνοντας αναφορά στο όνομα του προέδρου του συνδικάτου και γραμματέα της παράταξης της ΠΑΣΚΕ Λεωνίδα Σκούλου για διώξεις εργαζομένων και συνδικαλιστών που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ακούστε κύριοι της ΑΥΓΗΣ γιατί αν τα άρθρα σας βασίζονται σε "μεταφορές" καλά θα κάνετε να βρείτε άλλο χώρο εργαζομένων να παίξετε. Καλά θα κάνετε, διότι ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ συνδυασμός  αυτόνομη παρέμβαση που δημιούργησαν μέλη της ΠΑΣΚΕ και κομματικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Ο.ΣΥ, να ενημερωθείτε και όχι να σας μεταφέρουν πως συνδικαλιστής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμα στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας δεν υπάρχει.
Την μόνη εκπροσώπηση του Σύριζα στο συνδικάτο μέσω του Ξεκινήματος όταν ακόμα η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν στο 2% είναι η Ανεξάρτητη Παρέμβαση με μια έδρα του Απόστολου Κασιμέρη.
Ενημερωθείτε όπως πρέπει και όχι από μεταφορές. Ενημερωθείτε για τις προαγωγές των "νέων" στελεχών σας από το Ξεκίνημα.
Και όπως με μεγάλη ευκολία χρησιμοποιείτε το όνομα του προέδρου πέστε μας και ένα όνομα εργαζόμενου που απειλήθηκε που διαλύθηκε, έχετε επώνυμα  κάποιο;;;
Πριν πιάσετε το μολύβι σας κύριε δημοσιογράφε Α. Πε. που ούτε το όνομα σας δε μπορείτε να γράψετε ολόκληρο αφήστε τα άρθρα εκ μεταφοράς και γράψτε πως το προεδρείο μας δεν είναι ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ αλλά αντιπροσωπευτικό!!!
Όσο για το πρόεδρο και γραμματέα της ΠΑΣΚΕ Λεωνίδα Σκούλο δεν χρειάζεται διαφήμιση τον γνωρίζουν καλά οι εργαζόμενοι, όπως τον γνωρίζουν πολύ καλά και οι νέοι "σύντροφοί" σας, διότι συνδικαλιστικά και πολιτικά δίπλα του ανδρώθηκαν!!!.

Υ.Γ. Γράψτε μας κύριε Α.ΠΕ. και κανένα άρθρο με την πολιτική θέση του σύριζα για τις αστικές συγκοινωνίες, τι περιέχει το πρόγραμμα του σύριζα, αυτά θέλουν οι εργαζόμενοι.                                           
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ  ΜΕΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΣΚΕ Ο.ΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: