4 Νοεμβρίου 2018

Προσωπική διαφορά Ν4354 :



Προσωπική διαφορά Ν4354 : 

Περιμέναμε ν' αλλάξουμε μισθολογικό κλιμάκιο ύστερα απο την αναστολή του 2016 που προέβλεπε το πάγωμα της μισθολογικής εξέλιξης μέχρι την 31/12/2017. 

Από 1/1/2018 που αίρεται η αναστολή της μισθολογικής εξέλιξης των υπαλλήλων που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 7 του Ν.4354/2015..... πολλά χαμόγελα προέκυψαν-οπως και το δικό μου- νομίζοντας οτι θα αυξανόταν εστω και λιγο η προκαταβολή. 

Αλλά δυστυχώς τίποτα. 
Ακόμα και το γραφείο μισθοδοσίας δε γνώριζε τι και πως . 
Ούτε λόγος βέβαια για γνώση του θέματος από πληθώρα συναδέρφων που λόγω ελλιπούς ενημέρωσης έχουν μεσάνυχτα!!! 
Μετά από ιντερνετική ενημέρωση έχω να πω τα εξής.

Η προσωπική διαφορά είναι το τμήμα της αμοιβής που δεν περικόπηκε όπως προβλεπόταν από το ενιαίο μισθολόγιο.
Ηταν ένας έξυπνος τρόπος για να κρυφτούν οι άμεσες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Με την προσωπική διαφορά εφαρμόστηκε εμμέσως μακροχρονιο πάγωμα όλων των μισθών μιας και δε θα υπάρχουν πλέον αυξησεις λόγω προαγωγής, ή λόγω αλλαγής μισθολογικού κλιμακίου, αφού το ποσό της εκάστοτε αύξησης θα αφαιρείτε από την προσωπική διαφορά και ο μισθός του καθενός θα παραμένει ο ίδιος,μεχρι να εκμηδενιστεί το ποσό της προσωπικής διαφοράς. Εντάξει ......?? Άντε,αλλαξε  πλευρό τωρα και ξανακοιμησου !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ για την ενημέρωση συνάδελφε , εάν και πιστεύω πως οι συνδικαλιστες μας ξέρουν πως θα το αντιμετωπίσουν και αυτό. Σου συνιστώ να ψάξεις (εγώ όσο μπόρεσα το έκανα) στην αρχειοθήκη του συγκεκρημενου BLOGG και θα δεις πράγματα που εγώ ούτε ήξερα ούτε είχα ακούσει πότε.