11 Οκτωβρίου 2018

ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ.



ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ.

Αυτό έπρεπε να είναι το σύνθημα προς τους συναδέλφους πολλοί εκ των οποίων έχουν βυθιστεί σε μια ανάπαυση ανυπαρξίας που διαπερνά τα πάντα.

Αισθανόμαστε την ασθένεια μας -τη θανατηφόρα δύναμη της εργασιακής αποστροφής που μας δημιούργησαν εταιρικές συνεργασίες,συνδικαλιστικα τερτίπια και απαξίωση του συγκοινωνιακου έργου-να ενεργεί μέσα μας και αναζητούμε γιατρό.

Ο εγκλωβισμός σε ρητορική χωρίς πράξεις και ουσία μόνο προβλήματα φέρνει, ίντριγκες και εμφυλιους προ των πυλών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε εκτός από τα (μέλια) όπως ίσως ξέρεις υπάρχουν και οι (εκβιασμοί).
Δεν μπορώ να σου αλλαξω βάρδια για να πας στην ολομέλεια.
Δεν έχω ρεπό αφού πας στην ολομέλεια.
Την άδεια σου θα την κανονίσουμε μετά την ολομέλεια, Κ.Τ.Λ - Κ.Τ.Λ
πόλοι λοιπόν συνάδελφοι που θέλουν να έρθουν και μεταξύ τους και εγώ, λόγο οικογενειακών αναγκών υποκύπτουμε στους εκβιασμους και ειμαστε ανημέρωτου, θα ήθελα λοιπόν εάν γινετε μέσο του συνδικαλιστικου αυτού βλογγ να ενημερωθούμε και εμείς, οι από ανάγκη εκβιαζόμενοι.

Ioannis Rizos είπε...

Συνάδελφε κάνε υπομονή και θα ενημερωθεις υπεύθυνα και αξιόπιστα μεσα από τις συντονιστικές επιτροπες που θα προκύψουν μετά τις προσεχείς αρχαιρεσίες.Εγω δεν έχω κάποιας μορφής εξουσιοδότηση να σε ενημερώσω για τα σοβαρά εργασιακα μας θέματα ειδικα μεσο ενός blog.Απο κι και πέρα... για τα υπόλοιπα που αναφέρεις.... και ξέρω και γνωρίζω και καταλαβαίνω.Ειναι όμως πρακτικές που δεν προάγουν τη συναδελφική αλληλεγγύη.... δημιουργούν εργασιακες αποστροφές και εντάσεις.Τετοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και δεν έχουν θέση τουλαχιστον στην συγκεκριμένη παράταξη.Το λυπηρο είναι πως αρκετοί συνάδελφοι-προισταμενοι ξέχασαν πως η εργασιακή τους πορεία...η μετάβαση τους από το τιμόνι στην καρέκλα ενός γραφείου... χτίστηκε από τις συγκεκριμένες ολομέλειες του παρελθόντος χρόνου.Η υγιείς αντιπαλότητα προκύπτει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες--επιχειρηματολογια και όχι με αθέμιτα μεσα.

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε ευχαριστω για την ενημέρωση σου,και περιμένω περισσότερα, γιατι ακούω και από πόλους συνάδελφους πως ζητούν επίσημη ενημέρωση για τα σχέδια της παρατάξεις μας,για το τι θα κάνουμε,και πως θα αντιμετωπίσουμε αυτί την διοίκηση με τα τσιράκια της που μας έχει επιβληθεί.