18 Φεβρουαρίου 2018

ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ


Στην προηγούμενη εκλογοαπολογιστική συνέλευση ο λαλίστατος επικεφαλής του ΜΕΤΑ μας μιλούσε για τη μνημονική σύμβαση που υπέγραψε το προεδρείο, για

ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις , για καινούργια λεωφορεία ,για αξιοκρατία για …..,για…..., προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο των συναδέλφων. μοίραζαν μάλιστα και ανακοινώσεις με τις προτάσεις τους δείτε παρακάτω.


















Αντιθέτως ο επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ και πρόεδρος του συνδικάτου μας ανάφερε ότι είναι δύσκολοι οι καιροί και δεν θα επιτρέψει κάτι λιγότερο από αυτό που έχουμε θέτοντας κόκκινη γραμμή τα θεσμικά και ότι καλύτερο από εκεί και πάνω.



Πέρασαν 3 χρόνια από την μέρα εκείνη τίποτα απ’όλα αυτά που έταξε ο επικεφαλής του ΜΕΤΑ, δεν έκανε κι ας μπαινόβγαινε στα γραφεία του διευθύνοντα και της πρόεδρου και ας διασκέδαζαν μαζί με την δεύτερη σε κοπή πίτας (αλήθεια φέτος θα καλέσει τον κύριο υπουργό ? ναι αυτόν που μας αποκαλεί κεφαλοκυνηγούς και σαμποτέρ).
Αντιθέτως ο επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ και πρόεδρος μας τήρησε αυτά που είχε πει .
Δεν υπέγραψε την κατάπτυστη ΣΣΕ που πρότεινε η διοίκηση μιας και έκοβε θεσμικά και ήταν σε βάρος μας ( για το ΜΕΤΑ είναι καλή και θα την υπογράψει αν..) και που κοστολογείτε κατά 2 εκατ. λιγότερο από αυτή που έχουμε, επενέβηκε άμεσα στα τερτίπια της διοίκησης για της κατασκηνώσεις και πήγε κάθε παιδί εκεί που ήθελε και τους παιδικούς κτλ.
Ήρθε λοιπόν η ώρα της κρίσης και της απόφασης συνάδελφοι για το που θα δώσουμε το τιμόνι του συνδικάτου σε αυτή την κρίσιμη για την δουλειά μας στιγμή .
Στην σταθερή παράταξη της ΠΑΣΚΕ που ξέρει να ηγείται στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια και το έχει αποδείξει έμπρακτα για το καλό των εργαζομένων.
Στην παράταξη του ΜΕΤΑ που μετά τα ταξίματα και την αρπαγή της ψήφου έλαμψε δια της απουσίας της, θα στηρίξεις τους γυρολόγους των παρατάξεων που λειτουργούν προς όφελος τους και όπου δουν φως μπαίνουν προκειμένου εξασφαλίσουν μια καρέκλα?
Επίσης υπάρχει και η παγίδα των δήθεν ανεξάρτητων που αφού εκλεγούν πουλάνε τους εργαζόμενους και χρεώνοντας το συνδικάτο με κάτι χιλ. ευρώ φεύγουν στο εξωτερικό.


Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή και η απόφαση σου είναι κρίσιμη για το ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: