31 Δεκεμβρίου 2015

Η ΚΑΚΙΑ ΠΑΣΚΕ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ…….

Βούλιαξε το διαδίκτυο εδώ και δυο ημέρες με σχόλια και ύβρεις κατά της ΠΑΣΚΕ. Συγκεκριμένα για το άρθρο των 85 € ΕΔΩ.
Προσπερνώντας θελημένα ή μη το χιουμοριστικό πνεύμα της ανάρτησης, πολλοί συνάδελφοι βρήκαν και πάλι την αφορμή για να χύσουν τη χολή τους εναντίον της παράταξής μας αλλά και του γραμματέα μας. Ο Λεωνίδας Σκούλος λοιπόν ειρωνεύεται τους εργαζόμενους με το συγκεκριμένο άρθρο!!!!! Πουλάει ακόμα το χτύπημα στην ΠΑΣΚΕ!!!!
Η αλήθεια όμως συνάδελφοι είναι άλλη.

Θα πρέπει όλοι αυτοί οι συγγραφείς να κοιτάξουν βαθιά μέσα στην ψυχή τους και θα τη βρουν. Θα πρέπει να μην ξεχνούν, πως το ΠΑΣΟΚ δε συμμετέχει πλέον στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει Χρυσοχοΐδης που μετά από πρόταση της ΠΑΣΚΕ και δικές του ενέργειες χορήγησε για δύο χρόνια το ανάλογο ποσό για τις δωροεπιταγές μας. Τώρα τη χώρα κυβερνά το ιδιότυπο σχήμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που τόσα έταξε για να φτάσει μέχρι εκεί και τίποτα δεν έπραξε. Θα πρέπει ακόμα να θυμούνται πως υπάρχουν δύο εκλεγμένοι συνδικαλιστές που πρόσκεινται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που πήραν ότι πήραν – και ήταν πολλά – από την ΠΑΣΚΕ και αποχώρησαν δημιουργώντας το ΜΕΤΑ. Τάζοντας κι αυτοί άλλα τόσα (ΣΣΕ, άνοιγμα τριετιών, 1600 περίπου προσλήψεις κ.λ.π). Αυτοί οι ίδιοι είναι που κυκλοφορούν εδώ κι ένα μήνα από στόμα σε στόμα κι από αυτί σε αυτί, για το ποσό που θα χορηγήσει η εταιρεία στους εργαζόμενους. Αν υπήρχε λοιπόν ειρωνεία και αν αρκετοί συνάδελφοι το εξέλαβαν έτσι, η ειρωνεία είναι γι αυτούς, τον υπουργό τους και τα ψέματά τους. Μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν έδινε εφέτος αυτά που έδωσε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Όλοι εμείς τα μέλη της ΠΑΣΚΕ θα βρισκόμασταν απολογούμενοι στις πύλες. Γιατί όλοι πίστευαν, πως ήταν πολύ εύκολο και δεδομένο αυτό. Το τι έκανε λοιπόν η ΠΑΣΚΕ την προηγούμενη διετία το ζήσαμε. Αυτό που σχεδόν εθιμοτυπικά είχαμε καθιερώσει, καλό είναι να το συνεχίσει και η σημερινή ηγεσία του υπουργείου. Το πιο δίκαιο λοιπόν θα είναι, να αφήσουν – όλοι αυτοί οι συνάδελφοι που αρθρογραφούν – τα κροκοδείλια δάκρυα και τις υποκρισίες για την ειρωνική ΠΑΣΚΕ και να βουλιάξουν το διαδίκτυο με αναρτήσεις κατά αυτών που κορόϊδεψαν τους εργαζόμενους. Κατά αυτών που μπορούν να επηρεάσουν θετικά το σύντροφό τους – και εδώ και ένα χρόνο υπουργό – και δεν το κάνουν.

Εμείς εδώ από τη στήλη θεωρήσαμε, πως θα ήταν ευχάριστο αυτές τις εορταστικές ημέρες χαλαρώνοντας, να βγάλουμε και λίγο χιούμορ για να εκτονώσουμε την πίεση.

Σε όσους κατάλαβαν το χιούμορ και σε όσους όχι, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

ΠΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: