12 Ιουνίου 2015

ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ


Μεγάλες κόντρες έχουν ξεσπάσει στο συνδυασμό των ¨εξωπυλιωτών". Στις 8 Ιουνίου ανακοίνωση του συνδυασμού που υπογράφει κάποια επιτροπή, μας ενημερώνει για διαγραφή των συνδικαλιστών Σκοκέα και Τόλια!!!! κατηγορώντας τους, πως σιγά - σιγά μετατράπηκαν σε άεργους εργατοπατέρες.






Στις 10 Ιουνίου έρχεται η απάντηση από τους δύο "διαγεγραμμένους". Μία ανακοίνωση για τον Ιζνογκούντ!!! και τον πυρετό του. Ξέρετε τον Ιζνογκούντ; Θυμηθήτε τον και σκεφθείτε ποιον εννοεί η ανακοίνωση!!!


Διαβάζουμε λοιπόν για προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος!!!!! υπέρ του Ιζνογκούντ και εις βάρος άλλου συναδέλφου μέλους του συνδυασμού και άλλα πολλά ευτράπελα.









Από τη μία λοιπόν καταγγελίες για αλλοτρίωση, βολέματα, αντισυναδελφικές ενέργειες, διάλυση κεντρικής εκτελεστικής επιτροπής, πραξικοπήματα και τελικά διαγραφές των εκλεγμένων. Από την άλλη σοβαρότατες καταγγελίες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος!!!, κατάφορη αδικία εις βάρος του Τάσιου, πίεση στον Τόλια για παραίτηση, σφετερισμό της ιστοσελίδας και κατακράτησης του ταμείου του συνδυασμού, υφαρπαγή εγγράφων από το αρχείο του Σκοκέα. Ερίζουν ακόμα και για το λογότυπο, γι αυτό στη δεύτερη ανακοίνωση διαβάζουμε, πως τα επίσημα έγγραφα θα φέρουν και τη σφραγίδα του συνδυασμού.

Ο συνδυασμός λοιπόν που διαφημίστηκε τόσο πολύ, πως με τη συμμετοχή μελών του στις εφορευτικές επιτροπές θα διασφάλιζε τις δημοκρατικές διαδικασίες στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου, λειτούργησε εντελώς αντίθετα προς τα δικά του μέλη!!!!
Ο συνδυασμός που διαφημίστηκε ως τα κόμματα έξω από την πύλη, παρουσίασε ένα σωρό παθογένειες των κομμάτων. Πόσο υποκριτικά ήταν όλα αυτά που λέγατε.

Τελικά μάλλον "Εσείς δεν καρατέφατε να διασάβετε τι έφραγε η ανανοίκωση σας"






Δεν υπάρχουν σχόλια: