22 Οκτωβρίου 2014

Καθημερινές είναι πλέον οι ιντερνετικές προκλήσεις


 Καθημερινές είναι πλέον οι ιντερνετικές προκλήσεις από συγκεκριμένη ιστοσελίδα που θέλει και καλά να ασχολείται με τον εργασιακό μας χώρο. Καθημερινά βλέπει ένα ανύπαρκτο προεδρείο που αποτελείται, όλως τυχαίως, μόνο από την ΠΑΣΚΕ και τον κακό Σκούλο, είτε αυτό λέγεται καθημερινότητα, σύμβαση, πειθαρχικό, νέφος, αύξηση της θερμοκρασίας ή μείωση, για τις επιθέσεις στην Συρία και εν πάσει περιπτώσει για ότι κακό συμβαίνει στην εργασία, στην χώρα και στον πλανήτη.

Η κακιά ΠΑΣΚΕ και τα «πρόβατά» της, όπως αποκαλεί τους εργαζόμενους που ψηφίζουν ή στηρίζουν ΠΑΣΚΕ, η εν λόγω ιστοσελίδα, προκειμένου να εξοργίσει την πλειοψηφία των συναδέλφων, γιατί είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι πλειοψηφία είναι και θα παραμείνει, με σκοπό να αρχίσει μια τέτοιου είδους λεκτική αντιπαράθεση μέσω ίντερνετ ή οτιδήποτε άλλο έχουν στο μυαλό τους προκειμένου να εκθέσουν με το παραμικρό άλλη μια φορά την παράταξη. Βέβαια αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ διότι τα «πρόβατα» έχουν επίπεδο και σεβασμό και σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο. Τα «πρόβατα» όμως σε διαφορά με εσάς έχουν ονοματεπώνυμο ένας ένας γιατί δεν χωρούν στα λαγούμια του ίντερνετ και της ανωνυμίας. Τα «πρόβατα» ποτέ δε εξύμνησαν καλούς διευθύνοντες που πάνε στο γραφείο τους με βεσπάκια ή καλούς διευθυντές που επισκευάζουν λεωφορεία μόνο το καλοκαίρι.


Συνέχισε Νίκο Μάνεση από το αμαξοστάσιο της Ανθούσας και εσύ και οι διαχειριστές σου την εργολαβία που σας έχει ανατεθεί ενάντια στην ΠΑΣΚΕ. Άξιος ο μισθός σας, όπως και τα εισοδήματα σας από τις διάφορες διαφημίσεις σας, όπως αυτή για τέλειο μασάζ που γρήγορα την κατεβάσατε. Μάλλον θα χάλασε η συμφωνία μεταξύ σας. Ή από την άλλη του γερμανικού σούπερ μάρκετ διότι, σας το έχουμε ξαναπεί είναι γνωστά τα αφεντικά σας.


Η παράταξη της ΠΑΣΚΕ δεν έχει σκοπό να ασχολείται μαζί σας. Έχουν καταλάβει πλέον όλοι οι εργαζόμενοι την εργολαβία σας και την λαγνεία σας για ένα κλικ. Και επειδή εύκολα θα επικαλεστείτε την επισκεψιμότητά σας, έχετε βρει τρόπο με λάσπη να την έχετε, μιας και οι διαφημιζόμενοι σας με αυτό τον τρόπο σας αποδίδουν τα δέοντα!!! Καλές δουλειές!!!


Δεν θα πάρουμε ευχαριστούμε, συνεχίστε ακόμα και με απειλές μιας και συχνά πυκνά, επικαλείστε τις διασυνδέσεις σας με γνωστούς μεγαλο-δημοσιογράφους αλλά τις κούφιες βόμβες σας δεν έχουν δει ποτέ οι εργαζόμενοι.


Καληνύχτα σας!!!
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: