16 Ιουλίου 2014

Οδηγός συνάδελφος ξυλοκοπήθηκε...


Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, που για τον ίδιο ακριβώς λόγο, (άρνηση επιβίβασης εκτός στάσεως από τον οδηγό) συνάδελφος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ατόμων οι οποίοι όπως και την προηγούμενη φορά την έστησαν στον οδηγό για να τον ΄΄ τιμωρήσουν ΄΄ αφού αυτή είναι η νοοτροπία της σημερνής νεολαίας .... σε ένα κράτος που ο καθένας κάνει ότι θέλει!!



Θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιήσουν και τον άλλο τρόπο που η εταιρία μας και ο ΟΑΣΑ τους δίνει το δικαίωμα, να γράψουν στο site του ΟΑΣΑ ότι δεν τους πήρε από την στάση (κι ας μην ήταν εκεί) και να τον τιμωρήσει η εταιρία, αφού δεν είναι στα υποχρεωτικά πεδία όλα τα στοιχεία του καταγγέλλοντος!!!

Συμπέρασμα ή ξύλο θα φας ή κλήση θα πάρεις !!! Ένα είναι σίγουρο ότι την τιμωρία δεν θα την γλυτώσεις .... Έχω τοποθετηθεί πολλές φορές ότι ό κακός προγραμματισμός, με αποτέλεσμα την αναξιοπιστία των δρομολογίων, είναι μία από τις αιτίες όπου ο κόσμος επιτίθεται στους οδηγούς!!!

Δεν θα σταθώ όμως σήμερα σε αυτό .....

Κατ΄ αρχάς θα πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στην ομάδα ΔΙΑΣ που και στις δύο περιπτώσεις έδρασε εγκαίρως!!!

Και να δούμε τι κάνουμε κι εμείς ως συνδικάτο , είμαστε σωστοί στο ρόλο που μας ανάθεσαν οι συνάδελφοι? Τους εκπροσωπούμε σωστά?Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε και προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιοι δημοτικοί ή περιφερειακοί σύμβουλοι και να είμαστε και δίπλα στον συνάδελφο και δεν μιλάω για τώρα που μας χρειάζεται, αλλά να προβλέψουμε και να προλαμβάνουμε τέτοιες ενέργειες, όμως θα μου πει κάποιος, να σε σκεφτούν ποιοί ?

Κάποιοι που δεν είναι οδηγοί αλλά τμηματάρχες?

Κάποιοι που δεν ξέρουν ότι τα λεωφορεία είναι πλέον αυτόματα και δεν έχουν λεβιέ ταχυτήτων? Που δεν έχουν οδηγήσει αυτόματο λεωφορείο?

Τέλος να ευχηθώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους της ομάδας περαστικά στον Βασίλη ..... και μετά από όλα αυτά τα περιστατικά ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εισακουστούμε και πιο πάνω και γιατί όχι να διεκδικήσουμε να επιβάλλονται μεγάλες ποινές για παραδειγματισμό, σε όποιον επιτίθεται δια τις βίας σε εργαζόμενους εν ώρα υπηρεσίας.




Μέλος της επιτροπής

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: