11 Απριλίου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο χρήστης ΠΑΣΚΕ - ΕΚΑ κοινοποίησε την κατάσταση του χρήστη Dimitris Karageorgopoulos.
10 Απριλίου
ΟΛΑ ΜΕΤΑ!!
(ΜΕΤΑ τους τραμπουκισμούς ήρθαν οι ύβρεις……
ΜΕΤΑ ακολούθησαν τα ψεύδη και οι συκοφαντίες……
Τι θ' ακολουθήσει ΜΕΤΑ από την παράταξη που έχει ως στρατηγική την υπεράσπιση μιας πτέρυγας –κατ΄ όνομα αριστερής–του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;)
Καλύπτοντας τις «συνιστώσες» που μας προπηλάκισαν, τραμπούκησαν, χειροδίκησαν……
Υπηρετώντας την πολιτική στρατηγικής της έντασης – «τρικυμία» σε ένα ποτήρι νερό – έκαναν θεμιτές και αθέμιτες, ιερές και ανίερες συμμαχίες με αντιπάλους τους οι οποίοι «βγάζουν σπυράκια όταν ακούνε για αριστερά…», ενέταξαν τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε δράσεις και πολιτικές που τις έφθειραν και τις αποξένωσαν από τα μέλη τους.…
Έστησαν θεωρίες διάσπασης, συνεταιράκια (ΕΜΕΙΣ, αυτοί και οι ίντριγκες…) θεωρώντας ότι η παράταξή μας είναι το εμπόδιο-ανάχωμα για την εξ' εφόδου κατάληψη των συνδικάτων.Έκαναν και πολλά άλλα…
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ
• Στο όνομα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ
• Για να μην ωφεληθούν οι ασκούντες μνημονιακές πολιτικές
• Για τους κοινούς αγώνες του παρελθόντος.
ΜΕΤΑ όμως την επαίσχυντη, προβοκατόρικη κυριολεκτικά σταλινικής έμπνευσης και τακτικής ανακοίνωσή τους (περί ευθυνών του Προέδρου και του Οργανωτικού της ΓΣΕΕ) επειδή η Διοίκηση της Eurobank δεν τους άφησε να μπουν στα κεντρικά γραφεία, το ποτήρι ξεχείλισε!!
• Τσιμουδιά για την Εθνική Σύμβαση (άλλωστε έχουν υπογράψει ποτέ καμία;)
• Τσιμουδιά για το πώς και γιατί (και με ποιες συμπράξεις) έγινε η απεργία
• Τσιμουδιά αν ο κόσμος της εργασίας απήργησε
• Τσιμουδιά για τα αιτήματα της τελευταίας στιγμής να μεταφερθεί η απεργία κατά δύο μέρες (…ώστε να εξυπηρετηθούν κομματικοί σχεδιασμοί).
Μόνο ότι η Διοίκηση της EUROBANK απαγόρευσε σε μια ομάδα στελεχών της αριστερής (;) πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ την είσοδο στα κεντρικά γραφεία και γι' αυτό φταίνε… άλλοι!
Μια ομάδα κομματικών στελεχών που κατά σύμπτωση (;) είναι συνδικαλιστές των Τραπεζών με επικεφαλής συνταξιούχο τραπεζικό που ομνύουν υποκριτικά στην αυτονομία (όταν τους συμφέρει).
ΔΕ ΛΕΝΕ ότι για την είσοδο στις Τράπεζες αρμόδια - και αυτή είναι η αυτονομία - είναι η ΟΤΟΕ.
- Γιατί την αγνόησαν;
- Γιατί την παραμονή της απεργίας πέταγαν το «μπαλάκι» στη ΓΣΕΕ που δεν είχε αρμοδιότητα ούτε θα υπερέβαινε την οργάνωση-μέλος της (ΟΤΟΕ).
Προφανώς για να εκδοθεί – για τα γραφεία και τον συνδικαλιστικό τους μικρόκοσμο – μια ανακοίνωση καταγγελία.
ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ…
Δεν είμαστε διατεθειμένοι – αν και πολλές φορές το αποδεχτήκαμε – να μας βάζουν «καθήκοντα» οι δήθεν αυτόνομοι…
Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί.
Σύντομα θα μιλήσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ για όλους και για ΟΛΑ (από τη ΓΣΕΕ, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα…. μέχρι τα Ινστιτούτα).
Με ντοκουμέντα …και αποδείξεις.Και όταν δημοσιευτούν και πρακτικά – όπως έχουμε δεσμευτεί – θα γελάσει κάθε πικραμένος (…αν υπάρχει κάποιος διατεθειμένος να γελάσει με την κατάντια κάποιων ή με την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει συνδικάτα και εργαζόμενοι).
ΜΕΤΑ λοιπόν τα σπουδαία!
Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: