26 Νοεμβρίου 2013

"ΑΓΡΙΟ" ΞΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜ/ΣΙΟ ΤΗΣ Π. ΡΑΛΛΗΑποκλει...

Π.Α.Σ.Κ.Ε Ε.ΘΕ.Λ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: "ΑΓΡΙΟ" ΞΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜ/ΣΙΟ ΤΗΣ Π. ΡΑΛΛΗΑποκλει...: "ΑΓΡΙΟ" ΞΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜ/ΣΙΟ ΤΗΣ Π. ΡΑΛΛΗ Αποκλειστική φωτογραφία του blog.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΡΕΣ !!! οχι ψεματα ο (καρα)ταριφας μολείς είδε τους συνδικαλιστές νόμισε πώς ήταν στο Δ.Σ προσπαθούσε να τους πει κάτι άσχετα, και πώς θα το στήριζαν οι συνάδελφοι, αλλά δεν του βγήκε, ούτε αυτών που δεν του έδιναν αυτοκίνητο να πάει για δουλειά (πενθημερητης, και βάρδιες μετά της 08 πμ). μάλης λοιπόν έφυγε ο (καρα) άρχισε ο γνωστός (πράσινο)αρχ..ης-(κατά δήλωση του)να λέει στους συνδικαλιστές για την γενικότερη πολιτική κατάσταση και πώς αυτοί φταίνε που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά οι συνάδελφοι. Στην πραγματικότητα, ήθελε να πάρει επιβράβευση από τον καινούργιο μπαμπά του, και μόλις κάποιος του είπε πώς έχει το δικαίωμα να κάνει πεωθυλασμου σε οπίων θέλει, ανάλογα με τα συμφέροντα του, και των μηνά, έχασε τον έλεγχο του, και έβριζε και τον μπαμπά του. βαρέθηκα με πήρε και οι βρώμα και πήγα για δουλειά… ΟΧΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ…….

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά μας τεμπέληδες απαπαπα, τέτοιες κουβέντες, και άμα σε δω να τους φυλάς το χέρι γιατί σου έδωσαν καμιά αδειούλα, θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα.(και μόνο πιπέρι) γιατί το αλο στο στόμα στο έχουν βάλει οι τεμπέληδες.