27 Μαΐου 2013

ΑΝEΓΕΙΡΟΜΕΝΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ στην Π.ΡΑΛΛΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην πετρου ραλλη δεν σας σώνει τίποτα. Και το εκκλησάκι παράμαγαζο κάποιου θα το κάνετε, ίσως του ρασοφόρου συναδέλφου;. Προσοχή δεν χρειαζόσαστε και για αυτό διαφήμιση στην αίθουσα οδηγών, που να δηλώνουν το γραφείο κινήσεως. Ο συνάδελφος ούτε ρεπό δίνει,ούτε άδειες,ούτε βάρδιες. Για όλα τα παραπάνω απευθυνθείτε στης διαφημίσεις που σας στέλνουν στους ανάλογους ανθρώπους,οι όποιοι με το ανάλογο αντάλλαγμα θα σας βολέψουν.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε η σωτηρία της ψυχής και η θρησκεία δεν έχει να κάνει με αυτά που γράφετε παραπάνω. Λίγο σεβασμός στην θρησκεία μας,και των ρασοφόρο συνάδελφο σας.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ εχθροί των εργαζομένων είναι: Η αμάθεια, παραπληροφόρηση,τεμπελιά, η έλλειψη μνήμης. κ.τ.λ- κ.τ.λ. Δηλαδή ο μόνος ΑΗΤΤΗΤΟ εχθρός μας,Ο Μ@Κ@Κ@Σ και ο ΒΛ@Κ@Σ