2 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Μόλις τώρα μας γνωστοποιήθηκε μετά και την άμεση αίτησή μας για αλλαγή τράπεζας, πως η εθνική, στην προσπάθειά της να διορθώσει την απαράδεκτη κίνηση της προηγούμενης εβδομάδας σχετικά με τη μισθοδοσία μας, θα επιστρέψει τα χρήματα που αυθαίρετα κράτησε από τους συναδέλφους. Προσοχή όμως, τα χρήματα θα βρίσκονται στους λογαριασμούς μόνο για σήμερα. Αύριο θα ξαναγίνει ανάληψη. Όσοι διαβάσετε την ανάρτηση, παρακαλούμε να ειδοποιήσετε όσους συναδέλφους γνωρίζετε, που υπέστησαν τις κρατήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Όσο πλησιάζει η 17 Ιούνη,τόσο αυξάνεται η τρομοκρατία!Με μερική στάση πληρωμών προχωράνε οι ''κύριοι''....Δεν δίνουν βάση για το πως θα έχουν έσοδα ''π.χ εισιτήρια κ σημεία πώλησης ώστε να βρίσκει το επιβατικό κοινό''. Έχουν παρατήσει τους οργανισμούς στο έλεος του Θεού!Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πως θα σπρώξουν τα πρόβατα εκεί που θέλουν αυτοί!Όσο κ να προσπαθήσετε ΔΕΝ μας τρομάζετε.Βάλτε το καλά στο μυαλό σας αυτό!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εγω πιστευω οτι κ η μισθοδοσια μας ειναι ενα κομματι του παιχνιδιου που γινετε προεκλογικα,δεν το θεωρω ουτε τυχαιο ουτε κατι που επρεπε να γινει τωρα κ ετσι οπως εγινε,ΠΙΣΤΕΥΩ οτι επρεπε να γινει τωρα για συγκεκριμενο λογο κ αυτος ειναι ο λογος του εκβιασμου τις ψηφου .(κ μην σκεφτεστε καποιοι οπως σκεφτομαστε αυτοι που δεν τσιμπαμε βαλτε στο μυαλο σας αυτους που τσιμπανε κ ειναι δυστηχως ποιο πολλοι ,αυτο εδειξαν κ οι εκλογες του συνδικατου μας εξαλου).