28 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ο.ΣΥ ΑΝΕΚΡΟΥΣΕ ΠΡΥΜΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΕ"


Με δεδομένη την καθυστέρηση υπογραφής της νέας Ε.Σ.Σ.Ε (αυτή την πολύ καλή που τάζανε προεκλογικά τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης ΜΕΤΑ), η διοίκηση το τελευταίο τρίμηνο σταμάτησε να καταβάλει τα χρήματα στους παιδικούς σταθμούς, στους οποίους οι εργαζόμενοι πηγαίνουν τα παιδιά τους.

Το Συνδικάτο έστειλε στις 12 Ιουλίου 2016 την ακόλουθη επιστολή προς τη διοίκηση, από την οποία ζητούσε απάντηση για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης.

20 Σεπτεμβρίου 2016

18 Αθήνα, Σεπτέμβριος 2016 (χειμερινός προγραμματισμός)


ΑΝΣ : 18 Αθήνα, Σεπτέμβριος 2016
Ο χειμερινός προγραμματισμός δρομολόγησης τέθηκε ήδη σ’ εφαρμογή, ένας«προγραμματισμός» με τεράστιες ελλείψεις και αστοχίες που δυστυχώς καθιστούντο συγκοινωνιακό έργο ανεπαρκές.

Εμείς, ως εργαζόμενοι θέλουμε να ξέρεις ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο προκειμένου ναμετακινείσαι με ασφάλεια, άνεση και ποιότητα, δίχως καθυστερήσεις σταδρομολόγια. Οι συνθήκες είναι αντίξοες και το γνωρίζεις καλά, οι υποδομές τέτοιεςπου δυσχεραίνουν κατά πολύ το κυκλοφοριακό, δεν είναι λίγες οι φορές πουκαλούμαστε να αντιμετωπίσουμε περιστατικά σταθμευμένων οχημάτων σε σημείααπ’ όπου διέρχονται τα λεωφορεία, σε συνεργασία όμως και με τους οδηγούς τωνοχημάτων, τα καταφέρνουμε.

Καμία ευθύνη όμως δεν φέρουμε για τις περικοπές των δρομολογίων και τηνταλαιπωρία που υφίστασαι.

Υπάρχουν στην Εταιρεία μας πολλές ελλείψεις τόσο σε προσωπικό, όσο και σεανταλλακτικά που απ’ ότι αποδεικνύεται δεν γίνεται από τους υπευθύνους καμίαπροσπάθεια να αποκατασταθούν.

Φίλε επιβάτη,

13 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 14/9/2016

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ: ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ:





ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
<!--more-->
: ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 fm: Κατα...

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ:


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 fm: Κατα...
: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 fm: Καταγγέλλει τη δημιουργία πολιτικού στρατού στην Ο.ΣΥ  Ακούστε τι είπε σήμερα το πρωί στη...

4 Σεπτεμβρίου 2016

H ιστορία της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ «Ανδρέα, τι πας να κάνεις, εδώ έχουμε έτοιμο κόμμα, πειράματα θα κάνουμε;»



Ο 55χρονος Ανδρέας Παπανδρέου εξαγγέλλει την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα.

Ήταν 3 Σεπτεμβρίου του 1974 και η μεγαλοπρεπής αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Κινγκς Tζορτζ» έχει αρχίσει να γεμίζει τόσο, ώστε να κάνει τους πολιτικούς συντάκτες της εποχής να ασφυκτιούν στα σακάκια τους.

Παρά τις αντιστάσεις που συναντούσε, ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε αποφασίσει ότι θα ανακοινώσει το νέο κόμμα. H ιδρυτική διακήρυξη ήταν ήδη έτοιμη.

Με άσπρο πουκάμισο χωρίς γραβάτα, φαβορίτες και πιο αδύνατος από ποτέ, έφτασε στο ξενοδοχείο καθυστερημένος.