27 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ ΤΗΣ Ο.ΣΥ

Λεωνίδας Σκούλος : Δεν θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών           Σήμερα το πρωί στις 12.00 δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία μας στην Ικτίνου. Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του προέδρου του Συνδικάτου.




25 Μαΐου 2016

ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ ΤΗΣ Ο.ΣΥ

Σήμερα το πρωί στις 12.00 δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία μας στην Ικτίνου. Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του προέδρου του Συνδικάτου. ...με τη σύμφωνη γνώμη όλων των προέδρων και αφού δεν μπορούσε να αποσυρθεί το συγκεκριμένο άρθρο, πρότεινα να μπει μια παράγραφος που να αναφέρει πως οι αστικές συγκοινωνίες δεν ιδιωτικοποιούνται …έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές τέτοιες παρεμβάσεις ως συνδικάτα …είπαμε στο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να πάμε όλοι μαζί στον κο Τσακαλώτο και να συνδιαμορφώσουμε το συγκεκριμένο άρθρο….μας είπαν πως θα ενημερώσουν το κυβερνών κόμμα, δεν έγινε αυτό… έτσι λοιπόν εμείς την Πέμπτη έχουμε Γενική Συνέλευση, για να αποφασίσουμε τη στάση μας…. Αποδείχθηκε από τις συζητήσεις, πως αυτό το ταμείο είναι ταμείο ιδιωτικοποίησης και δεν αλλάζει….κανένας βουλευτής δεν έχει προλάβει να διαβάσει τις 7500 σελίδες….ο υπουργός οικονομικών λέει τη γνώμη του, αλλά δεν ορίζει την απόφαση του διευθύνοντα σύμβουλου του ταμείου, κάτι που σημαίνει ιδιωτικοποίηση….

24 Μαΐου 2016

Δείτε το βίντεο "Συνέντευξη τύπου 24 5 2016 a" στο YouTube

https://youtu.be/vu_IF8X3lKQ

"O.SY. BUS DRIVERS®": "ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΙΤΙΚΟ" Απόστολος Ραυτόπουλος στην εκπομπή του Α. Παυλόπουλου - Μ. Νιφλή 24/05/2016

http://www.osybusdrivers.com/2016/05/24052016.html

Δείτε το βίντεο "Συνέντευξη τύπου 24 5 2016 b" στο YouTube

https://youtu.be/ZgOPvu58PF0

Δείτε το βίντεο "Συνέντευξη τύπου 24 5 2016 c" στο YouTube

https://youtu.be/c822A5zchkU

20 Μαΐου 2016

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΗΜΕΡΕΣ 1992


Όλοι εμείς οι νεότεροι τα ακούγαμε από αυτούς που τα έζησαν τότε, τα διαβάσαμε σε έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο.Ήρθε κατά πως φαίνεται η ώρα, να τα ζήσουμε κι εμείς.


Με τη μόνη διαφορά πως τώρα δεν θα γίνει πλιάτσικο από εργαζόμενους, αλλά η εταιρεία θα ξεπουληθεί σε κάποιον μεγαλοκαρχαρία.                                                                 Ποιους λοιπόν περιμένει το ξεβράκωμα; Μήπως αυτούς που δύο χρόνια τώρα έπαιξαν στις πλάτες των εργαζομένων πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες; Ετοιμαστείτε!!!!!

15 Μαΐου 2016

15Μαϊ2016 – Ομιλία της Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φ. Γεννηματά στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

15Μαϊ2016 – Ομιλία της Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φ. Γεννηματά στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Φ. Γεννηματά: «Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας χωρίς εγωισμούς»

Φ. Γεννηματά: «Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας χωρίς εγωισμούς»: Είμαστε έτοιμοι με νέα πυξίδα, και δημοκρατικό προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης» , δήλωσε η Φ. Γεννηματά κλείνοντας τις εργασίες της πανελλαδικής συνδιάσκεψη, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ: «Ξέμειναν από καύσιμα συγκοινωνίες και κυβέρνηση...


«Ξέμειναν από καύσιμα συγκοινωνίες και κυβέρνηση...
: «Ξέμειναν από καύσιμα συγκοινωνίες και κυβέρνηση » Ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Πε...

5 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης για κατάθεση και ψήφιση των 2 νομοσχεδίων (ασφαλιστικού & φορολογικού) εντός του Σαββατοκύριακου, συνεδριάζει στις 19.00 το Δ.Σ του Συνδικάτου για λήψη αποφάσεων. Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις..........

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


19.20μ.μ. Ομόφωνη απόφαση επί των παρόντων (14). Συμμετέχουμε στην απεργία της ΓΣΕΕ με 48ωρη για Παρασκευή και Σάββατο. Η αλλαγή στην απόφαση (24ωρη τη μία ημέρα και στάσεις εργασίας πρωί- βράδυ την άλλη) η οποία είχε ληφθεί στο προηγούμενο Δ.Σ της Μεγάλης Δευτέρας, οφείλεται στον απόλυτο αιφνιδιασμό του Σαββατοκύριακου και στο ότι για μία ακόμη φορά αυτά που έρχονται προς ψήφιση είναι κατά πολύ χειρότερα από όσα τόσο καιρό διέρρεε η κυβέρνηση. Η απόφαση για την Κυριακή μένει ως έχει. Νεότερα σε λίγο.........

3 Μαΐου 2016

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μετέτρεψε σε ύφεση, τις προσδοκίες για ουσιαστική ανάπτυξη



Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μετέτρεψε σε ύφεση, τις προσδοκίες για ουσιαστική ανάπτυξη (6% αθροιστικά για την διετία 2015/2016), αποτρέποντας και την αναμενόμενη μείωση της ανεργίας...

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μετέτρεψε σε ύφεση, τις προσδοκίες για ουσιαστική ανάπτυξη (6% αθροιστικά για την διετία 2015/2016), αποτρέποντας και την αναμενόμενη μείωση της ανεργίας, οδήγησε σε μεγάλη αύξηση του χρέους και σε μείωση των επενδύσεων , σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ τις νέες εκτιμήσεις της ΕΕ για την ελληνική οικονομία.

Η κυβέρνηση, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, εφέτος καθυστέρησε την αξιολόγηση εντείνοντας την αβεβαιότητα και τώρα στέλνει νέους δυσβάστακτους λογαριασμούς (συνολικά 12,5 δις. ) στους πολίτες.

«Τουλάχιστον λίγη ντροπή. Ας μη πανηγυρίζουν οι της κυβέρνησης, γιατί δεν επήλθε η απόλυτη καταστροφή» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ «γιατί τα θεμέλια που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια στην οικονομία, την βοήθησαν τουλάχιστον να αντέξει στοιχειωδώς».

«Τι άλλο πρέπει να γίνει για να συνειδητοποιήσουν το ποσό πολύ βλάπτουν την Ελλάδα και τον λαό μας; Μαθητευόμενοι και ανίκανοι μάγοι που ότι αγγίζουν γίνεται κάρβουνο» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Τσίπρας Μυτιλήνη 3 5 2014 go back

Αξιολόγηση