20 Οκτωβρίου 2015

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ!! Αυτό είναι το κακομαθημένο golden boy



ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ!! Αυτό είναι το κακομαθημένο golden boy με τον παχυλό μισθό και την χρυσή πιστωτική κάρτα που θέλει να στείλει φυλακή τους φτωχούς που δεν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!
Υπάρχει κάποιο ίχνος ανθρωπιάς στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να τον μαζέψουν;
Αυτό είναι το “ανθρώπινο, αριστερό” πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ που επιβεβαιώνει αυτά που λέγαμε εδώ και χρόνια: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να εφαρμόσει σκληρά και απάνθρωπα μέτρα που δεν τολμούσαν να τα πάρουν και οι πιο αντιδραστικές δεξιές κυβερνήσεις Πασοκ και ΝΔ.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν θα αφήσει να ισχύσουν τέτοια απάνθρωπα μέτρα που μας γυρίζουν στις πιο μαύρες μέρες κοινωνικού κανιβαλισμού.

10 Οκτωβρίου 2015

Ο κ. Τσίπρας καταργεί το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά, 30 χρόνια μετά τη θέσπισή του από το ΠΑΣΟΚ.



ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ:

Α) Η Κυβέρνηση καταργώντας το ευνοϊκό καθεστώς που για εθνικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους θεσπίστηκε το 1986 για τα νησιά του Αιγαίου, από το ΠΑΣΟΚ, προχώρησε στην αύξηση του ΦΠΑ στην πρώτη ομάδα των νησιών.

Θα ακολουθήσουν το 2016 και οι σχετικές αποφάσεις για τα υπόλοιπα.Επισημαίνουμε ότι αυτή ήταν πρόταση του ίδιου του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ , στο περιβόητο υπόμνημά τους των 47 σελίδων προς τους «θεσμούς»