12 Ιουνίου 2015

ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ


Μεγάλες κόντρες έχουν ξεσπάσει στο συνδυασμό των ¨εξωπυλιωτών". Στις 8 Ιουνίου ανακοίνωση του συνδυασμού που υπογράφει κάποια επιτροπή, μας ενημερώνει για διαγραφή των συνδικαλιστών Σκοκέα και Τόλια!!!! κατηγορώντας τους, πως σιγά - σιγά μετατράπηκαν σε άεργους εργατοπατέρες.

Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας ζητεί το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ...

 

Με επιστολή του το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, ζητάει άμεσα συνάντηση, με την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ράνια Αντωνοπούλου, με θέμα την Δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα ΜΜΜ. 
 
Δείτε την επιστολή:

4 Ιουνίου 2015

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΣΕ 2013-14



Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης Τσίπρα Γιούνκερ στις 6 του Μάη στην κοινή ανακοίνωση που κυκλοφόρησε ακούσαμε « Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε σύγκλιση απόψεων γύρω από τον ρόλο ενός μοντέρνου και αποτελεσματικού συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων, το οποίο θα πρέπει να αναπτυχθεί μέσω ευρείας διαβούλευσης και να πληροί τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα». Λίγο αργότερα ακούσαμε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κο Γαβρίλη για συμβάσεις νέου τύπου. Οι ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις του προγράμματος της Θεσσαλονίκης μετατράπηκαν σε νέου τύπου συμβάσεις στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προτύπων». Μένει να δούμε τι εννοεί η κυβέρνηση με το "συμβάσεις νέου τύπου".
Ας γυρίσουμε όμως λίγο το χρόνο πίσω για να θυμηθούμε ποιοι πρωτομίλησαν και ποιοι τελικά υλοποίησαν αυτές τις νέες συμβάσεις.

Ιωάννης Βαμβακάς


ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ.ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 42%Ο ΣΥΡΙΖΑ,.8% ΟΙ ΑΝΕΛ,10%ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΤΛ,ΚΤΛ........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΤΙ?ΤΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΤΥΠΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΑΞΙΑΣ 11ΔΙΣ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ), ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ 5ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΑΞΙΑΣ 1 ΔΙΣ,ΗΤΑΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ,ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΤΕ .ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ?ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ(ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ),ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ(ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ),ΤΙ ΤΥΧΗ ΕΙΧΑΝ.. ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.........ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.