29 Μαΐου 2015

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ ????


Από χθες το μεσημέρι συνδικαλιστές αλλά και στελέχη του ΜΕΤΑ επικαλούμενοι το έγγραφο με ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ 382 του Υπουργείου Οικονομίας προς τον Διευθύνοντα, κελαηδούσαν πως η μισθοδοσία μας θα εκτελείτο κανονικά.

Δείτε όλη την ανάρτηση ΕΔΩ

Το απόγευμα όμως όσοι συνάδελφοι πήγαν στα ΑΤΜ, άλλα είδαν. Τι έγινε και τα χρήματα ήταν λιγότερα των αναμενομένων;
Ο λόγος είναι απλός.
Η στημένη - γιατί γνωρίζανε πως το απόγευμα ο κος Οικονόμου θα ελάμβανε το έγγραφο - κατάληψη που επιχείρησε το ΜΕΤΑ τη Δευτέρα 25 5ου ήταν μεταχρονολογημένη. Θα έπρεπε να προβούν σε αυτή την ενέργεια την προηγούμενη Τετάρτη 20 5ου πριν σταλεί η μισθοδοσία στην ΕΑΠ. Να κάνουν την κατάληψή τους, να έρθει το απόγευμα το έγγραφο και την επομένη να βγει σωστά η μισθοδοσία, ώστε την Τρίτη το απόγευμα τα χρήματα να είναι σωστά. Όφειλαν να γνωρίζουν τις ημερομηνίες κι αν όχι αυτοί, τουλάχιστον ο καθοδηγητής και συμβουλάτοράς τους. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες τα υπολειπόμενα χρήματα θα κατατεθούν το πρώτο 15θημερο Ιουνίου.

Πάνος Μαυρόπουλος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Μ.Μ.Μ ΣΤΗΝ Π.Ο.Σ



Χθες στον 4ο όροφο στο κτίριο της ΠΟΣ πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ομοσπονδίας σιδηροδρομικών με όλα τα σωματεία των ΜΜΜ...
Συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα των εργαζομένων αλλά και οι πιθανότητες κοινής δράσης απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.
Από τον κλάδο της έλξης παραβρέθηκαν μόνο ο γγ της ΠΕΠΕ Τουρλής Β,ο αντιπρόεδρος του ΕΚΠ Μωραίτης Π,ο αντιπρόεδρος της ΠΟΣ Καραδήμας Χ και ο συνάδελφος μηχανοδηγός Κλίτσας Γ εκλεγμένος στο ΣΤΑ με την ΑΣΚΕ.

Πολυπληθής επίσης και η αντιπροσωπεία της γραμματείας ΠΑΜΕ ΟΣΥ στην σημερινή συνάντηση με παρόντες τους ΚΙΟΥΣΗ Ι,ΚΑΡΑΛΙΑΓΚΟ Β,ΒΑΡΔΑΚΗ Γ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Θ,ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ Τ, να στηρίζουν και να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ΠΟΣ.Από το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών παρόντες οι ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ Π,ΚΟΚΛΑΣ Χ,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Θ.

27 Μαΐου 2015

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

Ένα - ένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πίνουν το πικρό ποτήρι των ανεκπλήρωτων προεκλογικών υποσχέσεων.
Ο Αποστόλης Κασιμέρης και μέλη του συνδυασμού του επισκέφθηκαν στις 20 του Μάη τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γ. Σταθάκη.
Διαβάστε στην ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Παρέμβασης τι ζήτησαν από τον κο Σταθάκη και τι τους απάντησε ο υπουργός.

26 Μαΐου 2015

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!


Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του κλάδου στις 24-2-2015 και ο Ηλίας Γκιουλάκης (υποψήφιος τότε του νέου συνδυασμού ΜΕΤΑ) καταγγέλλει ως μνημονιακή τη ΣΣΕ και συνένοχους ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ με τη διοίκηση.




Άλλωστε τότε ο κος Τσίπρας έταζε λαγούς και πετραχήλια. Πέρασαν τρεις μήνες, οι κώλοι έσφιξαν και όλα εκείνα τα ωραία πήγαν περίπατο. Μονομερής διαγραφή του χρέους, κατάργηση με ένα νόμο όλων των μνημονίων, επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων με αναγνώριση τριετιών, κατάργηση του άδικου ΕΝΦΙΑ, κρατική επιχορήγηση 230 εκατομμυρίων € στην ΟΣΥ και άλλα πολλά, χαρακτηρίζονται πλέον από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως προεκλογικές υπερβολές.
Διοικητικό Συμβούλιο χθες στις 25-5-2015 και ο Ηλίας Γκιουλάκης εκλεγμένος πλέον και επικεφαλής του ΜΕΤΑ καλεί τον πρόεδρο Λεωνίδα Σκούλο, να υπογράψει την ίδια σύμβαση τη "μνημονιακή" μέχρι το τέλος του 2015, συμφωνώντας με τον κο Οικονόμου ο οποίος έχει λάβει τέτοια οδηγία από το υπουργείο!!!!Θέλετε να μάθετε γιατί; Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
 

 
Πάνος Μαυρόπουλος

19 Μαΐου 2015

«VIDEO» Μετά από παρέμβαση του Συνδικάτου μας… Κακόφημοι δρόμοι στο Ζεφύρι και στο Μενίδι


«ΒΙΝΤΕΟ» Από το O.SY. BUS DRIVERS – Μετά από παρέμβαση του Συνδικάτου μας…γιά την ταλαιπωρία των ΟΔΗΓΏΝ στο ZΕΦΎΡΙ…Κακόφημοι δρόμοι στο Ζεφύρι και στο Μενίδι.                                                                         Υπάρχουν τουλάχιστον δυο περιοχές της Αττικής που αποκαλούνται «φθηνά σούπερ μάρκετ ναρκωτικών»


14 Μαΐου 2015

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΣΕ 2013...

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ:

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΣΕ 2013...
: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΣΕ 2013-14

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩ...

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ:





ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩ...
: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ-ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ   Κο ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ TON ΔIΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΓΡΗΓ...

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ:






ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ TON ΔIΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΓΡΗΓ...
: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ TON ΔIΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ:  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΣΥ ΜΕ Θ...

ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ:




 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΣΥ ΜΕ Θ...
:   ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΣΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ Σ.Σ.Ε