31 Ιανουαρίου 2015

Panda με Μέσα: Δύο γυναίκες οδηγοί λεωφορείου διηγούνται!

ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ



Θετικά αποτιμούν οι χρήστες μέσων μεταφοράς τις αλλαγές που τέθηκαν σε ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου στα εισιτήρια και τις μηνιαίες κάρτες, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία MRB κατά το διάστημα 3 έως 10 Δεκεμβρίου. Τρεις, δηλαδή, μήνες μετά από την έναρξη εφαρμογής της νέα τιμολογιακής πολιτικής, όπως μετέδωσε το capital.gr.
Παράλληλα, οι χρήστες των ηλικιών 18-24, 25-34 και 35-44 αναφέρουν πως οι μετακινήσεις τους στα εισιτήρια και τις μηνιαίες κάρτες θα επηρεαστούν, λόγω των αλλαγών, θετικά σε ποσοστό 38%, 58% και 44%, αντίστοιχα.
Tα αποτελέσματα της έρευνας
Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το 39% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι οι αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική επηρεάζουν θετικά τις μετακινήσεις του, ενώ το 69% των συμμετεχόντων αναφέρει ότι επηρεάζουν θετικά το κοινωνικό σύνολο.

13 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 Πόσες ημέρες εκλογική άδεια δικαιούνται οι εργαζόμενοι



 Τι ισχύει για την άδεια εκλογών και πόσες ημέρες δικαιούνται οι εργαζόμενοι ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Ο αριθμός των ημερών δικαιούμενης εκλογικής άδειας εξαρτάται από την απόσταση αλλά και το καθεστώς εργασίας του εργαζόμενου.