23 Ιουλίου 2013

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΣΕ ( ψευτο-ενημερωμένε)


Χθες γράφατε για υπογραφές ο ένας, για συμφωνηθέντα επιδόματα ο άλλος (προκαλώντας άλλους να ψάξουν γι αυτά, με τον όποιο κίνδυνο εγκυμονεί κάτι τέτοιο) και εμείς είπαμε τη μόνη αλήθεια. Πως η τελική απόφαση θα είναι του υπουργείου. Σήμερα προσπαθείτε να το πάτε πιο σωστά και το αναφέρετε κι εσείς.



'Ομως και πάλι είστε εκτός πραγματικότητας αφού η σημερινή συνάντηση των 14.30, αναβλήθηκε για αύριο, λόγω κοινωνικής υποχρέωσης του διευθύνοντα που τον αναγκάζει να βρεθεί εκτός Αθηνών. Οι συνάδελφοι λοιπόν θα περιμένουν το απόγευμα νέα και καλό είναι να τους ενημερώσετε για την αλλαγή δημοσιογραφίσκοι της συμφοράς. Αυτή είναι η έγκυρη ενημέρωση που προσφέρουμε εμείς. Αυτά προς το παρόν.

22 Ιουλίου 2013

ΗΡΈΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΎ ΜΕ ΤΗΝ ΣΣΕ

ΗΡΕΜΉΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΣΕ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΗΜΈΡΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΕΆΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ


Και συμφωνία να υπάρξει απόψε με το διευθύνοντα, θα πρέπει το όποιο κείμενο να εγκριθεί και από το υπουργείο. Οπότε υπογραφές σήμερα δεν πέφτουν. Μην ξεσηκώνετε τους συναδέλφους.

ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ


Εσείς τι λέτε; Εμείς δεν τα ξέρουμε αυτά που γράφετε; Είναι δυνατόν αφού ο πρόεδρος μας έχει απολύτως ενήμερους; Δε βιαζόμαστε όμως να τα αναρτήσουμε
πριν υπογραφούν όλα. Χωρίς υπογραφή, συμφωνηθέντα δεν υπάρχουν. Αράξτε λοιπόν κι εσείς κι αφήστε το κυνήγι της αποκλειστικότητας, εκτός κι αν έχετε άλλο σκοπό.