27 Απριλίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΣΤΟ MEGA CHAΝNEL


Ο Λεωνίδας Σκούλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό mega channel, καταθέτει την αρνητική θέση των εργαζομένων στις επικείμενες αυξήσεις φωτιά στα εισιτήρια των Αστικών Συγκοινωνιών.




23 Απριλίου 2012

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η Σ.Σ.Ε 2012


Μόλις πριν λίγο 17.15 μ.μ, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ της Ο.ΣΥ Α.Ε, η οποία ενέκρινε τη Σ.Σ.Ε που είχε υπογραφεί την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 23.10 μ.μ.

Μετά τη γνωστοποίησή της σήμερα το πρωί στα μέλη του Δ.Σ του Συνδικάτου, κατά τη συνεδρίαση για την πλήρωση των υπολοίπων θέσεων του προεδρείου, μετά την έγκρισή της από το Δ.Σ της Ο.ΣΥ Α.Ε και ενώ απομένει πλέον το τυπικό, (η κατάθεσής της στην επιθεώρηση εργασίας) 

22 Απριλίου 2012

ΖΑΠΠΕΙΟ 3 - ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ



Ο κ. Σαμαράς στη σημερινή ομιλία του, σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, εξήγγειλε την πρόθεση ιδιωτικοποίησης των ζημιογόνων ΔΕΚΟ με αιχμή του "δόρατος" την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Απόσπασμα από την ομιλία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας

"Δεν γίνεται να κόβονται συντάξεις, όταν συνεχίζεται η σπατάλη σε ΔΕΚΟ που παράγουν περισσότερα ελλείμματα παρά δημόσιο όφελος. Άλλωστε, μόνον έτσι θα σωθούν τελικά θέσεις εργασίας. Τρένα και αστικές συγκοινωνίες παράγουν έλλειμμα πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο το χρόνο! Θέλω η Ελλάδα να έχει τα καλύτερα τραίνα. Θέλω να έχει τις καλύτερες αστικές συγκοινωνίες. Αλλά με τέτοια ελλείμματα δεν γίνεται δουλειά. Κόμπος που δεν λύνεται κόβεται.
Aσφαλώς τα δίκτυα και οι υποδομές θα μείνουν στα χέρια του δημοσίου. Αλλά η λειτουργία τους θα ιδιωτικοποιηθεί, όπως συμβαίνει παντού στον κόσμο. ", επισήμανε σχετικά.


Πιστεύουμε, να καταλάβατε τι μας περιμένει, στο ενδεχόμενο αυτοδυναμίας της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης.